hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A második világháború vitái ma is tartanak
A győzelem napja, háború közben
A második világháború vitái ma is tartanak

A normandiai partraszállással megnyílt a második front.(Forrás: Wikipédia)

2023. 05. 11.
Európa nagy részén május 8-án, Moszkvában május 9-én ünnepelték a második világháború európai befejezését, de nem csak az időzónák miatt van különbség az esemény értékelésében. Somkuti Bálint, az MCC kutatótanára, hadtörténész segített felidézni, mi is történt 78 évvel ezelőtt.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Mi az oka az eltérő dátumoknak?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!