hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szankciókkal büntet Amerika
Magyarországot veszélyes mintának látja a Biden-kormány
Szankciókkal büntet Amerika

Fotó: Magyar Külügyi Intézet

2023. 08. 17.
A diplomáciai őrületet, ami az amerikai–magyar kapcsolatokat is mérgezi, nem Magyarország indította el, hanem az a washingtoni elit, amelyik agresszív módon a diplomáciát fegyverként használja a világ átformálásáért vívott kulturális háborújában – állítja Gladden Pappin amerikai politológus-kutató.

A Newsweek magazin számára írt egy cikket az amerikai–magyar kapcsolatokról, amelyek igencsak feszültté váltak az utóbbi időben. Miben látja ennek az okát?

Magyarország olyan ország, amely hajlandó az igazságot kimondani, és ez néha nagyon kellemetlen más hatalmak számára.

Fontos igazságokat mondtak ki a migráció és a genderpropaganda veszélyeiről, valamint a háború miatt az egész világot sújtó súlyos veszélyekről. Felismerték, hogy a migrációt még az elindulása előtt meg kell állítani, csakúgy, mint a gyerekeket célzó LMBT-propagandát, és a családok szétbontását. Hasonlóképpen a háborút is meg kell állítani, mielőtt elkezdődne. Mert ha egyszer már létrejött a nagy probléma ezeken a területeken, akkor azt nagyon nehéz helyrehozni. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!