hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Oláh Gergő: vállalni kell a harcot a házasságért
A nagycsaládos énekessel beszélgettünk az örök értékekről
Oláh Gergő: vállalni kell a harcot a házasságért

Forrás: Oláh Gergô

2022. 02. 17.
Február, Valentin-nap, házasság hete. Oláh Gergővel beszélgettünk ez alkalomból, aki néhány hete közösségi oldalán a házasságot támadó trendekkel szembemenve posztolt. „Hűséggel szeretlek” című dalában a Bibliát idézi: „A hármas kötél nem szakad el.” Feleségével 14 éve házasok, öt gyermekük van.

Reagáltál a sztárvilág egyik álompárjának viharos válása miatti botrányra, holott tudtad, hogy kaphatsz hideget, meleget.  Miért tartottad fontosnak, hogy felvállald nyilvánosan a véleményedet ezzel kapcsolatban?

– Egy posztban osztottam meg a véleményemet, és szándékosan nem írtam neveket, mert ezt egy jelenségnek éreztem és nemcsak az ominózus sztárpár válása miatt fakadtam ki. Napjainkban egyre nagyobb a dömpingje a hirtelen válásoknak. Azt látom, hogy a média nagyon ráerősít ezekkel a hírekkel erre a trendre. A házasság előtt állóknak, a fiataloknak azt sugallják, hogy „ha majd probléma lesz a kapcsolatomban, én is lelépek, mert a sztárok is simán megtették”. Azért gondoltam, hogy kiírok egy ellenposztot, hogy értsék meg az emberek, nem kell kilépni, hanem vállalni kell a harcot a házasságért.

Fontos, hogy ezt a harcot nem lehet behatárolni egy évre vagy két évre, hogy „na, próbáljuk meg egy évig, hogy képesek leszünk-e változtatni magunkon”, ez nem így működik. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!