hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Azonos nemű pár nevelte, most a természetes házasság mellett kampányol
Interjú Katy Faust keresztény írónővel
Azonos nemű pár nevelte, most a természetes házasság mellett kampányol

Forrás: FB / Katy Faust

2022. 02. 24.
Katy Fausttal az MCC Budapest Summiton beszélgettünk a kiskorúak jogairól, családról, házasságról, megvizsgálva, hogyan hat egy gyermekre, ha LMBTQ vagy poliámor családban nő fel.

Mi motivált arra, hogy elindítsd a gyerekek jogait előtérbe helyező mozgalmadat?

– Az emberiség történetét a kezdetektől folyamatosan végigkíséri az a tapasztalat, hogy gyermekek elveszthetik a szüleiket, például háborúk közepette, de az is gyakori volt régebben, hogy szülésben elhunyt az édesanya. Ez nagyon mély trauma, azonban a 21. században már nem ez a szokványos módja a szülők elvesztésének. Ma már a szülők szándékosan választják le magukról utódaikat: a felnőttek vágyai élveznek előnyt az élet minden területén, így az a jog és jogos vágy is háttérbe szorul, hogy a gyereknek szüksége van egy anyára és egy apára az életében.

Rengeteg gyerek életre szóló sérüléseket szerez amiatt, mert nem ismerheti a biológiai szüleit… van olyan dolog, amit csak egy igazi anya és apa tud megadni. Engem mindig nagyon dühített, hogy senki nem állt ki a gyerekek jogai mellett, általában félresöpörték, hogy mi a jó nekik, ezért elkezdtem hallatni a hangom. Nem vagyok egy megmondóember-típus, viszont a gyermekjogok védelme olyan mértékben fontos, hogy úgy éreztem, ezen a ponton már nem maradhatok csendben.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!