hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Minden gyerek tudni akarja, hogy várták-e
BESZÉLGETÉS EGY ÉLETADÓVAL
Minden gyerek tudni akarja, hogy várták-e

June több mint 30 év elteltével találkozott újra örökbe adott lányával. Azóta részesei egymás életének. (Forrás: June Blanshan)

2021. 12. 01.
June Blanshan, a Life International életvédő szervezet nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője. 13 évig dolgozott Dél-Afrikában, ahol árván maradt gyermekeket és krízisbe került anyákat segített munkájával. Ez az ő története.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Hogyan kezdődött az a folyamat az életedben, ami miatt az örökbeadás fontossá vált a számodra?

– Tizenhét évesen teherbe estem. Vallásos nevelést kaptam, minden vasárnap mentünk templomba, mégsem ismertem Istent. Nagyon féltem elmondani a terhességet a szüleimnek, főleg, mert a barátom idősebb volt nálam. Úgy gondoltam, hogy nem fog feleségül venni, és drogokat is használtam, így aztán féltem, hogy nem tudnék megfelelő körülményeket biztosítani a babának. Ezek jártak a fejemben, amikor kiderült. Nem tudtam, mit tegyek. Csak azt tudtam, hogy minden az én hibám, nem a babáé. Amikor rászántam magam és elmondtam a szüleimnek, anyám le volt sújtva. Akkoriban borzasztó nagy szégyennek számított, ha valakinek a lánya házasság előtt terhes lett.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!