hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Egyre többen lázadnak az EU felsőbbrendűségével szemben" - Margaret Thatcher egykori tanácsadója a Heteknek
Interjú John O’Sullivannel, a Danube Institute alapító elnökével
"Egyre többen lázadnak az EU felsőbbrendűségével szemben" - Margaret Thatcher egykori tanácsadója a Heteknek

​ Fotó: Dósa Győző ​

2021. 12. 21.
A Danube Institute alapító elnöke évek óta Budapesten él. Nemzetközi konferenciákon viszi jó hírét hazánknak, és árnyalja a fõáramú média Magyarországgal kapcsolatos torzításait. John O’Sullivannel itteni élményeirõl, a brexitrõl, a ma divatos ideológiákról és a magyar politikáról beszélgettünk.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Elmesélné a magyar olvasóknak, miként lett ön Margaret Thatcher politikai tanácsadója és szövegírója?

– Már az 1970-es évek elejétől fogva ismertük egymást, amikor még parlamenti tudósító voltam a Daily Telegraphnál, ő pedig miniszter Edward Heath kormányában. Több alkalommal is találkoztunk; közügyekről beszélgettünk. Politikai kérdésekben a jobboldalon sokat nyomott a latban az ő véleménye. Amikor a konzervatívok 1974-ben elvesztették a második választást is, tanácsot adtam neki a jelöltségére vonatkozóan.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!