hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kökény Attila: kértem Istent, hogy szabadítson meg
Kökény Attila: kértem Istent, hogy szabadítson meg

Fotó: Stelkovics Brigitta

2023. 04. 20.
„Az éjszaka húzott magával. Valószínûleg azt a pénzt, amit megkerestem, végül szana­tóriumra költöttem volna, ha nem térek meg. Büntetlenül nem lehet ennyit inni. Két éve, mióta leálltam az itallal és sportolok, a laborértékeim olyanok, mint egy 20 évesnek” – mondja a 48 éves énekes, Kökény Attila.

 Óriási sikereket értél el a hazai popzenében. Révbe értél, a helyeden vagy?

– 16 éves korom óta muzsikusként élem az életem, és mindig próbáltam elkerülni a nagyon megalkuvós helyzeteket. De a szabadság igazából azután adatott meg, hogy országosan ismertté váltam a 2010-es Mega­sztárban. Akkor már 20 éve dolgoztam a vendéglátásban, Budapesten nem sok olyan éjszakai bár van, ahol ne zongoráztam és énekeltem volna.

 Hogyan jött a képbe a Megasztár?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!