hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nálunk is berobbant az internetes pedofília
A kisgyermekeket ne hagyjuk szülői felügyelet nélkül a világhálón!
Nálunk is berobbant az internetes pedofília

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 11. 25.
„Az internet ablakot nyit a világra, amin sötét erők is bejöhetnek” – mondta az ismert gamer, Paxel, egyike azoknak, akik nemrég lepleztek le egy magyar youtubert. A 18 éves gyanúsított 10-13 éves rajongóit privát chatszobájában vetkőzésre kényszerítette, majd az intim felvételeket rögzítette.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A botrány úgy robbant ki, hogy egy magyar youtuber, Mannin november 10-én közzétett egy videót, melyben eredeti kép- és hanganyaggal illusztrálva leplezte le, hogyan kényszeríti vetkőzésre 11 éves rajongóját egy másik magyar youtuber a Discord alkalmazás egyik privát chatszobájában.

Az idén februárban készített megrázó felvételek Mannin szerint azt mutatják, ahogyan egy ismert 18 éves vlogger társaival együtt felvételeket készít egy kislányról. A kiskorút hosszas rábeszélés és fenyegetőzés hatására veszik rá arra, hogy telefonja kamerája előtt meztelen felső- és alsótestét megmutassa, majd a látottakról screenshotokat készítenek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!