hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Gundikám, számíthatsz ránk" – üzenték a népszerű műsorvezetőnek a Szájer-ügy után
Interjú Gundel Takács Gáborral
"Gundikám, számíthatsz ránk" – üzenték a népszerű műsorvezetőnek a Szájer-ügy után

Fotó: MTI / Máthé Zoltán

2021. 06. 16.
A barcelonai olimpián jött rá, hogy a világ nem az, amit mondtak neki. Mit gondol a meccs elõtti térdelésrõl? Keverhetjük-e a sportot a politikával? Lesz-e Tokióban olimpia? A Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.

Nem akar lemaradni a Hetek legújabb kisfilmjeiről, podcast-adásairól? Iratkozzon fel Youtube csatornánkra itt!

Hogy éli meg most azt az EB-t, amelyen nem kell annyit dolgoznia, hanem egyszerű szurkolóként tudja követni az eseményeket?

– Nagyon jól meg lehet ezt élni, inkább az a probléma, hogy más ügyben rengeteg a tennivaló. Elkezdtem dolgozni a Magyar Olimpiai Bizottságnak kommunikációs igazgatóként, és ez most rettenetesen sok munkát jelent az olimpia előtt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!