hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az éjjel nem érhet véget? Hajdú B. István szerint két percen múlt minden
Hajdú B. István kommentátor és Szabados Gábor sportközgazdász a magyar válogatott sikereit értékelte
Az éjjel nem érhet véget? Hajdú B. István szerint két percen múlt minden

A magyar válogatott játékosai ünneplik az Izland elleni győzelmet és az Eb-re történt kijutást. Két percen múlt. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

2020. 11. 26.
Nehéz elfogulatlan mérleget vonni a magyar futball jelenlegi sikereit illetően, de azért érdemes legalább kísérletet tenni erre.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

„A magyar labdarúgó-válogatott őszi sikersorozata abszolút nem következik az előzményekből, hiszen a 2016-os Európa-bajnokság óta eltelt négy év meglehetősen hektikus volt” – kezdte az értékelést Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora. Utalt a kudarcos vb-selejtező sorozat Feröer-szigetek elleni döntetlenére, illetve az Andorrától elszenvedett vereségre, majd a Bernd Storck helyére érkezett Georges Leekens szövetségi  kapitánysága alatt „kidobott időre” (három vereség, egy döntetlen). 

A válogatott irányítását 2018 őszén átvevő Marco Rossival „elkezdődött valami”, hiszen megvertük a vb-ezüstérmes horvátokat, illetve Wales csapatát is – hogy aztán tavaly ősszel megint jöjjön egy hullámvölgy, és simán bukjuk az egyenes ági Eb-kijutást. Ilyen előzmények után következett a mostani sikersorozat, amelynek értékeléséből a kommentátor szerint a szerencsefaktor sem hagyható ki, hiszen ha az Eb-pótselejtező mérkőzéseit az eredeti menetrend szerint tavasszal játszottuk volna, akkor Szoboszlai még nem lett volna ilyen formában, illetve Nego nem lett volna válogatott, Willi Orbán és Kalmár Zsolt pedig sérült volt. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!