hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tájkép csata előtt
Így látják a budapesti esélyeket a Fideszben és az MSZP-ben

2019. 09. 05.
Nagyon másképp látják a fővárosi esélyeket a Fideszben és az ellenzékben másfél hónappal az önkormányzati választás előtt. Az ellenzék a legtöbb kerületet nyerhetőnek tartja, ám a Fidesz egészen meglepő helyeken is magabiztos győzelemre számít.

                    

Ha a kormánypárt jól kalkulál, Karácsony Gergelynek – még ha történetesen nyerne is – nagyon nehéz dolga lenne egy kormánypártok dominálta közgyűléssel az oldalán.

A Fidesz nem tudta és nem is akarta befolyásolni az ellenzéki előválasztás kimenetelét, és úgy látja: mind Karácsony Gergely, mind Kálmán Olga indulásában „komoly lehetőségek vannak” a számukra – közölte a Hetekkel egy vezető fideszes, hozzátéve: Karácsonnyal kapcsolatban a jelölt alkalmatlansága, a zuglói parkolási botrány és a kerületi költségvetés állapota a fő muníciójuk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!