hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Karácsony–Kálmán küzdelem a fővárosban
Gyurcsány Ferenc megkezdte az MSZP budapesti kivégzését

2019. 06. 13.
Az EP-választás újrarajzolta az ellenzéki együttműködést, sorra tűnnek fel az újabb szereplők az önkormányzati választásokra. A legélesebb a főpolgármesteri pozícióért vívott harc.

 

A Hetek az elmúlt időszakban többször foglalkozott az EP-választás nyomán az ellenzéki oldalon bekövetkezett változásokkal. Két hete írtunk arról, hogy az EP-választás eredményeképpen összeomlott a magyar politikában az a centrum, amelynek kialakítására 2015 után Simicska Lajos birodalma erőforrásait fordította, és amelyre Vona Gábor és a Jobbik Sneider–Gyöngyösi-féle vezetése, valamint Puzsér Róbert a stratégiáját építette. (Vége lett a centrális erőtérnek? Hetek. 2019. máj. 31.) A múlt héten pedig arról, hogyan látott hozzá a baloldal a Jobbik és az LMP még megmaradt fővárosi befolyásának felszámolásához. (Budapestről kisöprik a Jobbikot és az LMP-t. Hetek. 2019. jún. 7.)

Szisztematikus takarítás

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!