hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Nyilvánosság ára
Perelhető a kuruc.info?

2019. 05. 02.
Elvileg már nincs akadálya, hogy a hatóságok akár gyanúsítottként hallgassanak ki három olyan személyt, akik a neonáci kuruc.info szerzőiként álltak a nyilvánosság elé.

 

„Sajtótörténeti pillanatnak” nevezte Novák Előd, a Mi hazánk Mozgalom politikusa azt a múlt csütörtöki nyilvános rendezvényt, melyen három, a Kuruc.info nevű neonáci szennyportálon rendszeresen publikáló szerző kilépett a fényre. Hering József főmunkatárs, valamint Esze Tamás és Lantos János, a portál állandó szerzői arccal és névvel vállalták a szereplést a Kuruc.info első sajtóklubjában. Novák házigazdaként szerepelt, de korábban is elmondta, komoly befolyással rendelkezik a lapnál.

Tehetetlen hatóságok

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!