hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Veszélyes” családvédő konferencia
Össztűz a veronai rendezvényre

2019. 04. 04.
A múlt hétvégén rendezték Veronában a XIII. Családok Világkongresszusát, ahol a résztvevők egyöntetűen álltak ki az élet és családpártiság mellett. Több sajtóorgánum eközben felhördült, fasizmusról, szélsőjobboldaliságról írt csak azért, mert a konferencia előadói közül többen felszólaltak az abortusz és a melegházasság ellen.

 

Homofób, fasiszta, oroszbarát, szélsőjobboldali – többek között ezeket a jelzőket aggatták rá arra a kongresszusra, melyet a hétvégén rendeztek az olaszországi Veronában. Az esemény központi témája a házasság szépsége volt, emellett olyan témákról esett szó, mint a gyerekek jogai, vagy épp a nők méltósága és egészsége.

 A program nem most kapta meg először ezeket a stigmákat. 2017-ben, amikor Budapestre érkezett a rendezvény, a liberális újságírók ekkor is farkast kiáltottak, mondván, olyan előadók jönnek, akik kiállnak a hagyományos családmodell mellett, és nem támogatják az abortuszt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!