hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Fidesz ellenzéki politikája
Új korszakba ért a kormánypárt?

2018. 12. 19.
Elsőre meglepően hangzik, de Fidesz történelmi hátteréből adódóan alapvetően ellenzéki párt, és az ellenzéki retorika sokáig nem kopott ki az eszköztárából – talán a túlóratörvény körüli konfliktusban kezdett el kikopni.

 

A Fidesz kormányzása alatt mindig ügyelt arra, hogy ne vigyen át tömegesen népszerűtlen döntéseket a törvényhozásban (pl  internet-adó). Ebben változást hozott a mostani túlóratörvény.  Kérdés, hogy ezzel a Fidesz kormányzása és kommunikációja is korszakhatárhoz érkezett, és kénytelen lesz a jövőben nem csak  tettek, hanem szavak szintjén is kormányozni.

 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!