hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Orbán állhat az új európai összefogás élére
Interjú Kent Ekeroth svéd képviselővel

2018. 02. 22.
Több százezren nézték meg azt a videót, amelyben egy svéd politikus parlamenti felszólalásában tört magyarsággal köszönte meg Orbán Viktornak az Európáért való kiállását. A Svéd Demokraták külügyi igazgatója a Heteknek elmondta, miért állt ki Magyarország mellett.

Milyen ügy miatt szólalt fel Magyarország védelmében?

– Nem egy konkrét törvényjavaslat volt az apropó, hanem az a külpolitikai vitanap, amelyet minden évben megrendeznek a svéd parlamentben.

A pártok frakcióvezetői mellett más képviselők is hozzászólhatnak a nemzetközi politikát érintő ügyekben. Én idén Magyarországot választottam témának.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!