hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata ismét Erdélyben járt

2018. 01. 09.
A HISZ – amelynek gyökerei egy 1987-es nagyváradi úthoz nyúlnak vissza – kez­dettől fogva szívügyének tekinti a határon túli magyarság támogatását.

 

Természetesen a gyülekezet – a Biblia alapelveit követve  már az első párfős magtól kezdve segítette a nehéz sorsú embereket, de ez nagyobb méreteket és szervezett formát öltve valóban a nyolcvanas évek végi romániai úttal indult.

A HISZ, melynek vezetője Kovács Sándor, folyamatosan kapcsolatban áll többek között az erdélyi magyarságban működő szociális szervezetekkel, például a Marosvásárhelyi HIT és Erkölcs Kulturális alapítvánnyal. Ez azért is nagyon fontos, mert nem elég az adományokat összegyűjteni, hanem azokat a megfelelő módon el is kell juttatni a rászorulókhoz.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!