hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szél Bernadett: Együttérzek az MSZP-ben csalódott baloldaliakkal
Interjú az LMP miniszterelnök-jelöltjével

2017. 10. 26.
Az LMP kormányfőjelöltje szerint természetes, hogy a baloldali választók egyre kevésbé hisznek az MSZP-nek és DK-nak. Szélt a családról és életvédelemről, valamint az Ungár Péterrel szembeni etikai eljárásról is kérdeztük.

Szeptember utolsó napján eldőlt, hogy az LMP önálló listával és miniszterelnök-jelölttel vág neki a 2018-as választásnak. Egyértelmű volt, hogy így döntenek, vagy felmerültek más forgatókönyvek is?

– Most először állított az LMP miniszterelnök-jelöltet, 2018-ban pedig szövetségi rendszerben indulunk a választásokon. Az önálló miniszterelnökjelölt-állítás azt jelzi, hogy az LMP életében véget ért a gyerekkor. Ellenzékben megtanultunk nagyon sok mindent, amit tudtunk, meg is tettük ellenzékből.

Az LMP mára megérett arra, hogy kormányra kerüljön, és én is felkészültem a pozícióval járó kihívásokra.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!