hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Nem a klasszikus csatornákon keresztül”
Tarjányi Péter, az MPM alapítója

2017. 11. 07.
Teljes a zűrzavar az ellenzék bal oldalán. A Magyar Progresszív Mozgalom (MPM) azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy Botka Lászlót megbuktassa, de az ő szempontjukból sikeresnek mondható akció után joggal merül fel a kérdés, mihez nyúlnak hozzá a közel­jövőben.

 

– Miként látja Ön saját és mozgalma szerepét Botka bukásában?

– Ez mindenképp egy mérföldkő volt, de a szerepünk nem merül ki ennyiben. A mozgalom alapvetése az, hogy az a fajta politikai adok-kapok, ami jelenleg meghatározó a magyar köz­életben, nem fog 2018-ban változást hozni. Semmi személyeskedés nem volt a Botka-ügyben. A mi feladatunk nyomást gyakorolni a politikusokra a választói akarat érvényesítése érdekében. Alapvető stratégiai különbség köztünk és a pártok között az, hogy a pártok saját jelöltet, saját listát állítva, saját maguknak kívánnak megfelelni. Míg miszerintünk a változtatni akaró szavazók irányába van ilyen kötelességük. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!