hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem mindegy, hogyan élnek az élsportolók
– mondta a Heteknek Szécsi Zoltán

2015. 08. 19.
Egy sportolónak példát kell mutatnia – ezt mondta a Heteknek a Kucsera-ügy kapcsán Szécsi Zoltán. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint azonban bár Kucsera felkészülési időszakban bukott le, mégsem doppingügyként kellene kezelni az esetet. Az elmúlt évtized legendás hálóőre a Heteknek beszélt a kajakos  lebukásának tanulságairól és az utóbbi idők doppingbotrányairól.

Mire gondoltál először, amikor meghallottad, hogy Kucsera Gábor kokainozott?

– Amikor először hallottam, akkor azt gondoltam, hogy Úristen, mennyire őrült. Nyilvánvaló volt, hogy Dombóvári és Csipes esete után a kajakosokra különösen odafigyelnek, de nyilván az egész magyar élsportra is sokkal nagyobb figyelem szegeződik. Aztán végiggondoltam, hogy ő tisztában van azzal, hogy ez a kábítószer mennyi idő alatt ürül ki a szervezetéből, miközben ő részt vesz a válogatón. Mindez számomra azt mutatja: nem biztos, hogy ő volt az úr a szer fölött, hanem fordítva.

Vagyis hiába volt nagy a lebukás veszélye, nem tudott ellenállni?   

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!