hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Ez már nem csupán bérharc”
Sándor Mária az egészségügy helyzetéről

2015. 08. 18.
Óriási szakmai és társadalmi felzúdulást váltott ki a hír, amely szerint a szakmai kamara etikai vétség miatt eljárást indít Sándor Mária ellen. Az ápolónő tiltakozása nyomán indult el ugyanis a fekete pólós nővérmoz-galom, amelyhez országszerte és külföldön is tömegek csatlakoztak a Facebookon keresztül. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a hazai egészségügyben uralkodó áldatlan állapotokra, és változásokat érjenek el – mondta lapunknak a lassan ikonná váló Sándor Mária.

A szakmai kamara nemrég kis híján felfüggesztette Önt az állásából, hiszen eljárást indított Ön ellen etikai vétség miatt. Hogyan fogadta a hírt?

– Kaptam egy hivatalos levelet arról, hogy a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) vezetője, dr. Balogh Zoltán etikai vétség miatt eljárást kezdeményezett ellenem. Pár napra rá a médiából tudtam meg, hogy az országos felháborodás hatására visszavonta a feljelentését.

Túljutott már a megrázkódtatáson?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!