hetilap

Hetek hetilap vásárlás
L. Simon: Nem lóval fogunk feljárni a Várba

2014. 10. 02.
„Aki az egészhez úgy közelít majd, hogy Orbán Viktor mint egy kvázi király beköltözik a Várba, annak javaslom, hogy forduljon pszichológushoz” – vélekedett L. Simon László, a Miniszter­elnökség miniszterhelyettese arról, hogy a kormány pár éven belül a Budai Várba, annak is a legszebb látképű részére költözik. A politikus, akihez az úgynevezett Hauszmann-terv, azaz a Vár felújítási munkálatai is tartoznak, a beruházásról azt mondta lapunknak, hogy nem urizálni akarnak, hanem helyreállítani azt, amit a kommunisták történelemhamisító módon tönkretettek.

Számomra úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a konfliktusos ügyeket – mint a médiaszabályozás, a norvégok egrecíroztatása vagy a Simicska-kör kiszorítása az államigazgatásból – rátolta Lázár János miniszterre, hogy helyette rá menjenek a nyilak. Lázár miniszter úr pedig mintha ugyanezt tenné Önnel, a rizikós, nem túl népszerű ügyeket Önre testálta, így lett például a viharos reklámadó atyja. Annyit szerepel a sajtóban, hogy úgy tűnik, mintha balhéügyi államtitkár is lenne.

– Állj! Állj! Még egyszer kezdjük ezt a felsorolást…

Orbán Viktor a konfliktusos ügyeket, mint a médiaszabályozás, a norvégok egrecíroztatása…

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!