hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„A Fidesz egy neokommunista párt"
– mondja Bokros Lajos a demokratikus ellenzék közös főpolgármester-jelöltje

2014. 10. 09.
A kampányhajrában már csak eseményen lehet utolérni a Modern Magyarország Mozgalmat elindító Bokros Lajost. Angyalföld, Lidl parkoló. 25-30 DK-s nyugdíjas látható­sági mellényben fújja a lufikat, és stócolja a szórólapokat a bevetés előtt. Választó­polgárokat nem nagyon látni. Hangláda kerül a Citroën kombi tetejére, hadd szóljon az örömóda. Bokros kezdésre érkezik, mindenkivel lejattol, és áll a sajtó rendelkezésére. Miközben beszélünk, a szemem sarkából végignézem, ahogy a közteres mikuláscsomagot tesz a kocsim szélvédőjére. Drága interjú.

A baloldal elmúlt hetekben zajló tragikomédiája után nem presztízsveszteség Önnek egy ilyen formáció kampányarcává válni?

– Épp’ ellenkezőleg, presztízsnövekedés és -nyereség. Közelítsük meg onnan, hogy néhány héttel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy a demokratikus, baloldali ellenzéki pártok akármelyike engem támogasson a főpolgármester-jelöltségben.

A Tóbiás-féle becsúszás sem fájt a lelkének? (Tóbiás József az ATV élő műsorában, éppen egy akkor zajló Bokros-interjú alatt jelentette ki, hogy a budapesti MSZP-vel ellentétben az országos MSZP nem támogatja Bokrost –  a szerk.) 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!