hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nem eszem madárpókot
– mondja Falus Ferenc, a baloldal főpolgármester-jelöltje

2014. 09. 11.
Amint megegyeztek a baloldali pártok, hogy őt jelölik polgármesternek, képletesen és szó szerint is nyakába borult egy vödör jeges víz. Sajnálja Horváth Csabát, megkérdőjelezi Tarlós szavahihetőségét, de azért kihívja egy szájkaratéra. A Fidesszel szemben szerinte a polgári engedetlenség is benne van a pakliban. Ha megválasztják, felhúzza a leszakadt kerületeket, valamint újraindítja a tűcsereprogramot.

Amikor a baloldali pártok felkérték főpolgármester-jelöltnek, nem futott át a fején, hogy a tavaszi választásokon nyilvános harakirit bemutató ellenzék kampányarcává válni hordoz magában némi kockázatot?

– Az áprilisi eredmények nem értek váratlanul, eléggé elkeseredett voltam, de azért vállaltam el a felkérésüket, mert meg kell törni ezt a folyamatot, amely az Orbán-féle állam-újraalapításban ölt testet. Nekem nincs vesztenivalóm ebben az ügyben. Arra koncentrálok, hogy egy életképes alternatívát nyújtsunk a Fidesszel szemben a budapestieknek.

Az egyeztetések során nem volt lehetősége arra, hogy egy pártunióba terelje a korábbi Összefogás szereplőit?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!