hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Menny és pokol két órában

2014. 03. 20.
Ünnepi szentmisére gyűltek egybe a hét elején Feri atya és hívei a budapesti Syma csarnokba. Legalábbis ez lehetett a benyomása a DK kampányeseményén annak, akit nem ragadott magával az ilyenkor minimálisan elvárható választási ígérethalmaz helyett prezentált hagymázas moralizálás és a politikai jobboldallal összekevert kereszténység kioktatása.

A 2006-os győzelem romantikájában fogant buli elsősorban a szépkorúakat érdekelte, ők azonban a rendezők várakozásait meghaladó létszámban érkeztek a helyszínre. A kormányváltó nyugdíjasok egyike bevallja, hogy ha aktív munkavállaló lenne, nem állna szóba mindenféle újság­­­írókkal (például a Hetekkel sem), mert féltené az állását. Megítélése szerint egyébként az egész ország fél és tájékozatlan, kivéve azokat a rokonait, akik Orbán Viktort a magyarok istenének hiszik.

Amíg kezdődik a tévéközvetítés, alá lehet írni a segítőket lajstromozó ívet a bejáratnál, vagy féláron lehet újabb darabokkal gyarapítani az otthon sorakozó Debreczeni József- sorozatot. Termékeny író. A Gyurcsány a konyhában címűt pechére nem ő írta. Pedig azt is féláron lehet kapni. Ingyen itt ma csak a Ludas Matyi van. És sajnos a sújtólégként támadó Pa-Dö-Dő produkció, amiért akár fizetett is volna az emberfia, ha elmarad. A konferanszié szerint azért aktualizálták a hazánkból kivonuló szovjeteknek szánt dal szövegét (Bye Bye helyett Hi Hi Szása), mert Orbán behívta az oroszokat. A fáradt végtagokat azonban csak Gréczy Zsolt, DK-szóvivő tudja átmozgatni egy olyan gyakorlattal, melynek során a bal kéz felemelése Orbán Viktor távozását jelenti, a jobb kéz felemelése (bal marad a levegőben) a „mi győzünk”-öt. Ja, és a közvetítés előtt minden telót kikapcsolni szíveskedjenek, mert az „ellenség füle mindenhol ott van”.

A három fővárosi DK-jelölt a nem miniszterelnök-jelölt Gyurcsány előzenekara. Bauer Tamás (ex-SZDSZ) rutinja szembeötlő, a hangerő és a papír a két fiatalabb – Kerék-Bárczy Szabolcs (ex-MDF) és Oláh Lajos (ex-MSZP) – aspiránsé. Gondolkozni is csak az ő mondanivalóján van mit. Azt mondja ugyanis, hogy azért hazudik a Fidesz, mert ha igazat mondana, akkor nem szavazna rájuk senki. Sőt! Ez a sok sebből vérző baloldal azért méltó Orbán rendszerének leváltására, mert a korábbi kormányai bebizonyították, hogy nem a hatalom megtartásáért fáradoztak, hanem az ország jövőjéért.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!