hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Karácsony: Nem lettünk árulók
Az idő dönti el, hogy ki nyerte valójában az ellenzéki alkudozást

2014. 01. 23.
Karácsony Gergely az elmúlt években kritikusan nyilatkozott az MSZP-ről és Gyurcsány Ferencről, de az elmúlt napokban egyike volt azoknak, akik tető alá hozták az MSZP-Együtt-PM-DK-Liberálisok összefogást. A Párbeszéd Magyarországért politikusával a miértről beszélgettünk.

Az elmúlt napokban nem kapott „gratuláló” SMS-t vagy telefont Schiffer Andrástól, hogy a PM sikeresen belavírozta magát a Gyurcsány szövetségese pozícióba?

– Andrással már régen nem beszéltem, de más LMP-s politikussal igen, akik drukkoltak nekünk abban, hogy a tárgyalások során sikerüljön elérnünk a céljainkat.

Pedig én látom a lelki szemeim előtt, hogy Schiffer kajánul mosolyog Önökön.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!