hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gyilkolni ment Boszniába a Jobbik-alelnök asszisztense?
Magyar Sziget újratöltve

2013. 07. 18.
A Betyársereg vezetője két évvel ezelőtt külön tapsot kért a hallgatóságtól Dér Zsoltnak, aki nem magyar érdekből, hanem gyilkolási szándékból ment Boszniába. Az érintett, aki jelenleg a Jobbik egyik alelnökének asszisztense, nem cáfolta a kijelentést.

A z idei Magyar Szigeten kevesebben voltak, mint tavaly és tavalyelőtt. Bár sokan csak unottan lézengtek – ráadásul egy medence felállítása is szükségessé vált az érdek­lő­dés fenntartására –, ezúttal sem maradtunk érdemi információ nélkül.

A fesztivál negyedik napján Toroczkai László, a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Dér Zsolt, a Betyársereg tagja, Sneider Tamás Jobbik-alelnök (képünkön) asszisztense tartottak előadást.

Toroczkai azzal kezdte, sajnálja, hogy két évvel ezelőtt nem vett részt azon a beszélgetésen, amiről az atv.hu közölt részleteket, és ahol többek között a zsidóság és a cigányság elleni fizikai harcról értekezett Tyirityán és Dér. Akkori távolmaradását azért bánja Toroczkai, mert így a botrányból is kimaradt. Idén – a maga terjengős stílusában – a gyermekvállalásra buzdította a „nemzeti oldal” tagjait, és ennek során felrótta, hogy vannak közöttük már a negyvenes éveiket taposó, de még család nélküli „testvérek” is. Persze, tette hozzá, tudja, hogy erre általában azt a magyarázatot adják az érintettek, hogy egy „rabszolgatársadalomban” nem akarnak utódokat vállalni. Toroczkai nem vitatta ezt, hanem azt mondta, lehet, hogy ő maga is rabszolga, de ha így is volna, legalább lázadó rabszolga. Majd büszkén beszélt hatéves kislányáról, aki – mint mesélte – szintén botrányokba keveredik az utcán és az óvodában, mert „cigányozik, niggerezik”. (Mármint a gyermek.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!