hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bajnai és az Együtt 2014
Kockázatok és mellékhatások

2012. 10. 30.
Támogatóinak köre, így például a Milla vezetése is sikeresnek tartja az exminiszterelnök közéleti belépőjét, egyértelmű, hogy Bajnai Gordon ismét felkerült a magyar politikai térképre. Számos ellenzéki politikussal és háttér-emberrel beszélgetve viszont úgy látszik, a neheze csak most következik Bajnai és csapata számára. Támogatói az összefogás sikere melletti érveket, míg a kritikusai és riválisai a kérdőjeleket sorolták lapunknak.

Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke, Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület alapítója és Kónya Péter, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke múlt pénteken írta alá azt az együttműködési megállapodást, amellyel hivatalosan is útjára indították az október 23-án bejelentett Együtt 2014 politikai mozgalmat.

A mozgalom koncepciója egyértelmű: szövetségbe hívni mindazokat, akik le akarják váltani a jelenlegi kormányt. Jelenleg ezt a célt tűzi ki a Magyar Szocialista Párt (MSZP),

a Lehet Más a Politika (LMP), illetve a Demokratikus Koalíció (DK), valamint egykori szabad demokrata politikusokat tömörítő egyesületek és alapítványok is. Mint arról a múlt héten írtunk, a Bajnai-stáb célja az, hogy a másfél milliós baloldali táborhoz (ez az MSZP, LMP és DK együtt) szerezzenek még egymillió szavazót, hogy egy 2,5 milliós táborral biztosan, akár kétharmados többséggel is legyőzzék a Fideszt. (Bajnai Gordon ernyője. Hetek, 2012. október 26.)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!