hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tegnap tüntettem, ma elbocsátottak
– állítja Bálint Gergely volt szociális munkás

2012. 04. 06.
Az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál és munkaügyi bíróságon is meg kívánja támadni elbocsátását Bálint Gergely. Az LMP-s aktivistának azután mondtak fel a Máltai Szeretetszolgálatnál, hogy felszólalt egy Schmitt Pál lemondását követelő rendezvényen.

Mióta dolgozott a Máltai Szeretetszolgálatnál?

- Március elsejétől voltam utcai szociális munkás. A próbaidőmet töltöttem, és úgy tűnt, meg vannak elégedve a munkámmal. A tüntetés előtt - éppen azon a napon - a szolgálatvezetőm úgy rendelkezett, hogy kapjak kulcsot a szolgálati helyiségekhez, készüljön rólam fotó máltás egyenruhában, illetve az informatikusok generáljanak egy máltás e-mail címet a nevemre.

Tudták, hogy Ön LMP-tag?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!