hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A táltos alkotmányjogászok és a szegény budapestiek
Interjú Kósa Lajossal, Debrecen polgármesterével, a Fidesz ügyvezető alelnökével

2011. 04. 07.
Mintha megsokasodtak volna az ősz hajszálai. Ennyire nehéz a kormányzás?

- Richard Gere nem kormányzott egy percet sem, mégis tiszta ősz.

Azt gondoltam, hogy a kétharmad felelőssége.

- Az tény, hogy a szociktól egy lepusztított ország kormányzását vettük át, hisz megkétszerezték a külső adósságállományt, a gazdaságot recesszióba süllyesztették, csökkentek a reáljövedelmek, a munkanélküliség viszont növekedett. Még ennél is súlyosabb, hogy olyan erkölcsi és a lelkekben végbemenő romlás következett be, amit sokkal nehezebb újjáépíteni, mint a GDP növekedését beindítani. Nem könnyű ilyen helyzetben kormányozni, de az őszülés inkább genetika.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!