hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„A plébános is ott táncolt a hölgyekkel”
Mondja Pölöskei József, Réde első embere

2010. 09. 10.
Nem gondolta úgy, hogy a sztriptízshow-ban való szereplése nem helyénvaló, vagy akár vissza is üthet a választási kampányban?

- Az eset augusztus elején, a 11. Strike and Bike motoros találkozón történt Rédén, ami egy nagyszabású nemzetközi rendezvény. Ezúttal is motoros felvonulással kezdődött, amit én vezettem. Este a hagyományoknak megfelelően szépségversenyre is sor került, a négytagú zsűriben én és az országgyűlési képviselő asszonyunk is részt vett. Éjfél utánra volt meghirdetve a sztriptíz. A főszervező még kilenc óra tájban megkérdezett, hogy vállalnám-e a részvételt, mert a hölgy csak akkor hajlandó felmenni a színpadra, ha egy megbízható személy megy föl mellé, aki azt csinálja, amit ő akar, ugyanis a produkciónak az általa meghatározott koreográfia mentén kell zajlania. Biztonsági okokból mondtam igent, hogy botránymentesen menjen le a neves rendezvény. Azóta nem is találkoztam a hölggyel. Hangsúlyoznám, hogy amikor a hölgy befejezte a produkcióját, azaz meztelen volt, akkor én már lementem a színpadról, de ezt a hírtévés videón nem látni.

Nem volt más megbízható ember a környéken magán kívül?

- Én ezt nem tudom, engem kértek fel egyedül.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!