hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vörös ördög és pocakboxer
Penészes időutazás kopogtatócédula-gyűjtés közben

2010. 02. 20.
Szeretné tudni, mit mondott Fletó a parkettásnak? És azt, hogy mennyiért kínálnak kopogtató­cédulát kis tételben? Esetleg egy virtuális utazást tenni a Havanna lakótelepen? Kopogtasson Ön is a Hetekkel – a fotelból.

- Jó napot kívánok, kopogtatócédulát gyűjtünk, kinyitná a kaput?
Harmadszorra sikerül bejutni az újpesti társasházba. Ruganyos léptekkel irány a negyedik emelet. Nehéz pálya. Ebben a lépcsőházban nyolc lakás van, három lakó nem nyit ajtót, a maradék ötből végül kettő adja át a szelvényt.

Következő lépcsőház, kapucsengő, csengőhang: für Elise by villanyorgona, nyolcból egy. Sokan nem tartózkodnak otthon, az egyik lakónak fogalma nincs, miről beszélünk, mintha a Holdon lenne, csak ingatja a fejét. - Én odaadom, ha nem fideszes, odaadom. Írjad, hogy Mester, nem, izé Mesterházy, írjad, hogy MSZP - mondja a férj az étkezőben, és a feleség engedelmesen ír.

A következő ház kapuja nem akar nyílni, három lakóhoz csöngettünk be, mind beengedne, halljuk is, hogy berreg, de nem nyílik. Végül Tüske Istvánnal kísérletezünk a második emelet 3-ból, ő az utolsó esély. Nem jön be - nem megyünk be. A hibás kapunyitó rendszerek a demokráciát veszélyeztetik.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!