hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Húsz év a darálóban - Interjú Jánosi Györggyel

2010. 02. 26.
Húsz év után önszántából távozik a parlamentből, az idei választáson már nem indul. Milyen hangulatban megy?

- Kissé csalódottan.

Miért? Volt miniszter, államtitkár, évekig az MSZP vezérkarának meghatározó alakja, úgymond toppolitikus. És a Parlament az ország egyik legszebb munkahelye.

- Sokat és ellentmondásosan változott az ország húsz év alatt, összességében most mégis sokkal jobb a helyzet, mint a rendszerváltáskor. Több a szabadság, számos területen szemmel látható a fejlődés, nagy általánosságban jobbak az egzisztenciális életfeltételek - noha érezhető a szociális leszakadás, a társadalom kettészakadása is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!