hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2010. 02. 14.
Orbán készen áll a nagy feladatra„Készen állok, hogy Magyarország nagy vállalkozásában a magam feladatát ellássam” – jelentette ki évértékelő beszédében Orbán Viktor. Mint mondta, a jövő és nem a bosszú kormányzásának kell következnie a választások után, de hangsúlyozta, nem lehet szemet hunyni afelett, ami történt az elmúlt években. A Medián elemzése szerint a Fidesz elnökének évértékelőjét „háromnegyedre” értékelte az ország: a Fidesz-szimpatizánsok körében az „osztályzat” 4,2, míg az összes többi párt támogatói, illetve a párt nélküliek körében is hármas alatt maradt.

Mesterházy: többen vagyunk, mint gondolják
A választók 40 százalékát kitevő, pártválasztásukban még bizonytalan, illetve rejtőzködő szavazók között fellelhető MSZP-s támogatók miatt a szocialista szavazók sokkal többen vannak, mint azt bárki gondolná – mondta Mesterházy Attila Szigetszentmiklóson, egy kampányrendezvényen. Az MSZP miniszterelnök- jelöltje beszédében külön szólt a válságkezelés hatékonyságáról, majd a Fidesz – szerinte irreális – választási „ígérethalmazát” elemezte. A rendezvényen helyi lakosok szerint 20-25 jobbikos is részt vett, de egy-egy „beletapsoláson” kívül nem zavarták meg a rendet.

Bokros értékelt és gyerekkönyvet írt
Az MDF az egyetlen párt, amelynek megvalósítható programja van, és annak végrehajtása azt az eredményt hozza, amit a párt ígért – jelentette ki Bokros Lajos, aki  évértékelő beszédében azt is hangsúlyozta, hogy okos államra van szükség, amely tisztakezű. Az MDF miniszterelnök-jelöltje a kampány részeként egy gyermekeknek szóló könyvet is kiadott, amelyben illusztrációként több oldalon egy bajszos férfi tűnik fel. A kötetet a kopogtatócédulák gyűjtése során osztogatják.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!