hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Borzalom Újpesten
Hétgyermekes anya leplezett le egy illegális pornóforgatást

2010. 02. 04.
Nehéz anyagi helyzete miatt fogadta el a meztelenül végzendő, de szexmentesnek ígért munkát az az asszony, aki elvezette a rendőröket egy szadista-mazochista pornófilmeket forgató csoporthoz. A hét gyermeket nevelő anyukát a forgatáson véresre verték. Az interneten terjesztett felvételekbe belenézve még a tapasztalt nyomozók is elborzadtak.

Illegális szadomazo pornófilmforgatáson ütött rajta a rendőrség Újpesten az elmúlt hétvégén. Mint Baranyi József újpesti rendőrkapitány sajtótájékoztatóján elmondta, a múlt héten kaptak egy névtelen levelet, amelyet vélhetően rossz idegállapotban, remegő kézzel írtak.
A névtelen levél egy mobiltelefonszámot tartalmazott, amin egy hétgyermekes családanya jelentkezett a nyomozók hívására. A munkanélküli és rossz anyagi körülmények között élő asszony elmondta, hogy egy hirdetésre jelentkezett, amelyben szexmentes, de meztelenül végzendő feladat ígérete szerepelt 100-200 ezer forintért. A hirdetés alapján olyan munkát garantáltak, amely megerőltetésbe nem kerül, illetve amelyet később sem kell szégyellnie.
A nő elmondta azt is, hogy felhívta a hirdetésben megadott telefonszámot, amelyen egy nő jelentkezett, megadott a jelentkezőnek egy időpontot és egy helyszínt, egy újpesti, Szilágyi úti ingatlan címét. Ott közölték a hétgyermekes anyával, hogy szadomazo pornóról van szó, de imitálják az ütéseket, neki pedig imitálnia kell a fájdalmat. Szerződést írattak alá vele, de a dokumentumot ő maga nem kapta meg. Próbafelvétel nélkül azonnal megkezdték a forgatást. Ágyhoz, illetve padhoz kötözték, majd nádpálcával, korbáccsal és egy lapos tárggyal ütlegelni kezdte őt egy másik nő.
Baranyi József ismertetése szerint a felek megállapodtak abban, hogy amikor valamelyik szereplő jelt ad, vagyis azt mondta, hogy „hagyd abba, könyörgök, nagyuram!”, abbahagyják a felvételt. Amikor az ütlegelt nő kimondta ezeket a szavakat, bántalmazója ugyan abbahagyta az ütlegelést, ekkor azonban a producer odalépett, és mindkettejüket véresre verte.
A filmstúdióra a hétvégén csaptak le a rendőrök, 14 főt állítottak elő, közülük 3 férfit gyanúsítottak meg, mindhárman szabadlábon védekezhetnek. Az ügyben személyi szabadság megsértése és testi sértés miatt indult büntetőeljárás.
A nyomozók 14 terrabyte-nyi anyagot foglaltak le, amelyet egy szerveren tároltak, de tudomásuk van arról, hogy létezik egy másik szerver is. A felvételeket az interneten keresztül, fizetségért cserébe lehetett megnézni, továbbá „komoly pénzért” online is figyelhették a forgatást. Az ezredes úgy fogalmazott, hogy amikor belenéztek a felvételekbe, „elborzadtak, olyanokat műveltek rajta” fiatal, húsz-harminc év körüli nőkkel.
A rendőrkapitány elmondta azt is, hogy az épületben egy kórházszerű szobát is berendeztek, amelyben az Országos Mentőszolgálat egy beosztottja volt, s amelyben elsősegélynyújtó felszereléseket tároltak. A mentőst tanúként hallgatták ki, egyelőre nem tudni, hogy tudott-e arról, mi folyik a szomszédos helyiségben. A korábbi sajtóhírekkel ellentétben ugyanakkor rendőr jelenleg nem érintett az ügyben.
A bűncselekménynek tíznél is több sértettje van, közülük eddig ötöt találtak meg a rendőrök. Az újpesti rendőrkapitány sajtótájékoztatóján arra kérte az embereket: ha szexmentes munkáról szóló, meztelenül végzendő feladatot kínáló hirdetésre jelentkeztek, de ehelyett szadomazo pornóra kényszerítették őket, akkor – legyenek akár nők vagy férfiak – jelentkezzenek a rendőrségen.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!