hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vöröslámpás hotel önkormányzati támogatással?
Pestlőrinc polgármestere nem tud a szexuális szolgáltatásokról

2009. 10. 15.
„Nem engedhetjük meg, hogy igaz legyen!” – hangsúlyozta a Hír TV Célpont című, egyik múlt heti adásában Szaniszló Sándor. A XVIII. kerületi MSZP-s alpolgármester fenti mondatai azt követően hangoztak el, hogy a műsort vezető riporter egy részben önkormányzati pénzből fenntartott hotelben – állítólagosan – üzemelő kuplerájról faggatta.  A bizonyítékként közölt rejtett kamerás felvételen egy eltakart arcú „hölgy” beszélt a fogadóhelyen nyújtott „szeretetteljes” szolgáltatásairól. A kerület szocialista polgármestere belső vizsgálatot kezdeményezett, de egyben kételyeinek is erős nyomatékot adott a hír hallatán.

„Csak annyit mondj: SZAC Hotel!" - árulta el fantáziadús jeligéjét a Hír TV-ben  „Kittikeként" aposztrofált prostituált. A televízió-műsor sugallata szerint a XVIII. kerület sporttelepéhez tartozó egyik hotelben évek óta zajlik az „ipar", a szexmunkást faggatva pedig az is kiderült: akár napi 60 ezer forintot is zsebre tehet itt egy prostituált.

A felvételek óriási vihart kavartak a sajtóban, hiszen a vendéglátóhely önkormányzati tulajdonban van, ráadásul üzemeltetőjével is szerződésben áll a városrész vezetése. Ez pedig félig-meddig azt is jelenti, hogy többszörösen közvetetten ugyan, de önkormányzati pénzből támogatják a „Kittike és Társai Kft."-t. „Szégyen, hogy a szálló még évente 9 millió forintot is kap fenntartási támogatásként az önkormányzattól egy néhány hónapja kötött szerződés alapján!" - jelentette ki a hírre reagálva a Fidesz frakcióvezetője, Lévai Zoltán.

Lévai a szintén a Fideszben tevékenykedő kerületi képviselővel, Ughy Attilával közösen feljelentést is tett ismeretlen tettes ellen üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt. Az eset középpontjában egyébként az a Bodnár János áll, akinek a cége, a Bodnársport Kft. üzemelteti a pest-szentlőrinci sportpályát és az ahhoz tartozó SZAC Hotelt is. Bodnár cége még a nyár folyamán kötött szerződést a Mester László polgármester által vezetett önkormányzattal, és az ügyben további pergyanúnak is alapot ad, hogy az egyébként MSZP-s képviselőként is tevékenykedő polgármester régóta kapcsolatban áll Bodnár Jánossal, aki korábban még alpolgármestere volt. Egyes vélemények szerint nem véletlen, hogy az amúgy gazdaságos hotel üzemeltetése mellett még plusz juttatásokat is zsebre tehet Bodnár.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!