hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 05. 16.
Rossz a kajaHetvennyolcan, többségükben kisiskolások kaptak hasmenést szerdára virradóra a főváros XI. kerületében, közölte az ÁNTSZ, amelynek kerületi intézete megkezdte a járványügyi és élelmezés-egészségügyi kivizsgálást.

Ami jár, az jár
A Legfelsőbb Bíróság felülvizsgálati döntése értelmében a munkáltatóik ellen pereket indító tűzoltók 2004. május 1-jétől alappal igényelték a heti átlagos 48 órán felül teljesített szolgálati idejük túlszolgálatnak minősítését és az ennek megfelelő díjazás kifizetését.

Veszélyes poszt
Kivágó Iván Györgyné lemond fővárosi képviselői mandátumáról a költségvetés elfogadása után. A szocialista politikus a február óta előzetes letartóztatásban lévő s a mandátumáról nemrég lemondott Hunvald György helyét vette át a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójában.

Máriások Budapestért
Rózsafüzér-zarándoklatot szervez a Mária Út Egyesület és a Mária Rádió Budapest körül szombaton, ennek keretében a magaslati pontokon megáldják a várost, és Budapestért, illetve a környékén élőkért imádkoznak.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!