hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 05. 29.
Már csak 10 millió A KSH előzetes adatai szerint 1,6 százalékkal kevesebb gyermek született, és 2,7 százalékkal többen hunytak el 2009 első három hónapjában, mint az előző év azonos időszakában, így - a nemzetközi vándorlást is figyelembe véve - 10 millió 23 ezer volt a becsült népességszám az időszak végén.

Viktor és Silvio
Közös munkabizottság létrehozásáról állapodott meg szerdán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Rómában Silvio Berlusconi olasz miniszterelnökkel. A Fidesz és az olasz Szabadság Népe párt vezetőinek megállapodása alapján a közös munkabizottság feladata lesz a két ország együttműködésének előkészítése a megújuló energiák kutatásának és felhasználásának területén.

Mindenre ugrik az APEH
Az adóhivatal kezelje kritikusan a névtelen bejelentéseket, mert az APEH-hez 2007-ben érkezett mintegy ötezer névtelen bejelentésnek mindössze 40 százaléka volt megalapozott vagy részben megalapozott - közölte az állampolgári jogok országgyűlési biztosa.

Leszalámizták
Jogerőre emelkedett a Herz Szalámigyár Zrt. elleni felszámolási kérelem, ezzel megkezdődik a több mint 120 éves múltú magyarországi vállalat felszámolása. A társaság többségi tulajdonosa a hitelező bankkal és a beszállítókkal is egyezségre törekszik annak érdekében, hogy újból megindulhasson a gyártás.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!