hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2009. 04. 26.
Bezárt a Zoom.huAlig egyévnyi működés után megszűnik a Zoom.hu hírportál. A miértre a válasz: a tulajdonos eladta a portált, és az új gazda nem kívánja működtetni a Zoomot – áll a híroldal búcsújában.

Szemétnap
Csaknem 6 ezer köbméternyi szemetet gyűjtött össze az a több mint 50 ezer önkéntes, aki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívására takarított az utak mentén szerdán, a Föld Napján. Így az eddigi öt hasonló akcióban annyi szemetet szállítottak biztonságos lerakókba a társaság járművei, amennyi 4 méter magasan fedne be egy futballpályát.

Üzleti titok?
A HospInvest által működtetett kiskunhalasi kórháznak 600 millió forint feletti lejárt tartozása van, melyről a jövő héten tárgyalnak a hitelezőkkel – írta a Petőfi Népe. A napilap szerint 270 beszállítónak 561 millió forinttal tartozik, ezen kívül 70 millió forint adó- és tb- hátraléka van.

Kertész Tamás itthon
A könyvfesztiválra jelent meg magyarul, Hollywood hercege címmel Tony Curtis önéletrajzi könyve, amelyet az amerikai filmsztár szerdán mutatott be a sajtó képviselőinek. Az eseménynek a Virág Judit Galéria adott helyet, ahol kiállítás is nyílt a színész festményeiből.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!