hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hentes bosszúja
Az áldozat és a gyilkos is a Magyar Gárda tagja volt

2009. 05. 01.
A csapos pontosan tudja, miért zárták ki tavaly novemberben A. Pétert a gárdából, ám az okot nem hajlandó elárulni. Miért nem? „Halottról vagy jót, vagy semmit." Akkor sem jön zavarba, amikor emlékeztetjük, hogy I. Gyöngyvér a halott.

Április 20-án este hat óra körül A. Péter bekopogott a szomszédjához, és benzint kért tőle. A kisgyerekével élő nő csodálkozott: nem adhat, mondta, mivel nem tart otthon benzint. Menjen fel a közös képviselőhöz, tanácsolta a kopasz fiatalembernek, tőle talán kap.

A szomszédasszony fél hét körül távozott otthonról. Amint kilépett a folyosóra, hangos zenét és furcsa emberi hangokat hallott A. Péter albérletéből. „Gyogyós a bácsi" - magyarázta kisfiának. Amikor hazaértek, súlyos csend ült a házon.
Időközben A. Péter meggyilkolta 19 éves barátnőjét. A korábban tőle kapott tőrrel leszúrta, majd elmetszette a torkát. Hivatalos forrásból még nem erősítették meg, de állítólag levágta I. Gyöngyvér fejét.

Kalocsa kedves, álmos kisváros. Könnyen megtaláljuk a Bátyai út 15-öt, a gyilkosság helyszínét. A kisgyerekes szomszédasszony azzal kezdi, hogy senkinek nem hajlandó nyilatkozni, aztán kérdés nélkül is dől belőle a szó. Érdekes módon kezdetben a legtöbb kalocsai hasonlóan elutasító. Egy kivétel akad, a második emeleten lakó idős néni: ő úgy osztja meg információit, hogy előtte nem mondja, hogy nem.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!