hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 12. 05.
MDF-támogatással fogadták el az adócsomagotAz országgyűlés az MSZP és az MDF támogatásával elfogadta az adó- és járuléktörvények módosítását.

Az SZDSZ úgy véli, a kormány ezzel nem tudja kezelni pénzügyi válságot, a Fidesz szerint pedig a módosítások nem segítik a családokat. Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője úgy nyilatkozott, hogy a haláladó és a képviselői költségtérítés megadóztatása miatt nyomták meg az igen gombot. A Fidesz szerint viszont ezt volt a fizetség, azért mert a négy év alatt kétszer mentette meg a kormánypárti többség az MDF-et.

Gyurcsány az őszödi beszédet is megjelentette
Jótékony célra ajánlja fel blog-bejegyzéseiből válogató könyve szerzői honoráriumát Gyurcsány Ferenc. A több száz ezer forintra rúgó összeget a komlói roma tanoda, illetve az intézményt működtető Belső Tűz Egyesület kapja. A kötetben olvasható lesz a miniszterelnök őszödi beszéde is, amely annak idején teljes terjedelmében megjelent a blogjában.

94 százalékosra növekszik az ATV lefedettsége
Az ATV szerződést kötött az Antenna Hungáriával (AH) a héten indult földfelszíni tévésugárzásban való részvételről: a csatorna 12 évre biztosította helyét a 94 százalékos lefedettségű multiplexen. Az ATV ebben a rendszerben kódoltan sugározza műsorait, mivel legnagyobb bevételeik a nézőktől díjat szedő kábelszolgáltatóktól származnak, így inkorrekt lenne egy másik szolgáltatónál ingyenesen sugározni a műsorukat. Hamarosan szerződést köt az AH-val a szintén kódolva sugárzó Hír TV is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!