hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 09. 17.
Angol beteg: egy fogászati fúrófej került a tüdejébeA szakma szerint nem orvosi mûhiba – mondta a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi tagozatának elnöke arra a hírre reagálva, miszerint egy fogászati fúró került egy brit nyugdíjas légzõrendszerébe. A 69 éves nõ Magyarországra jött fogászati kezelésre, mert itt negyedannyiba kerül, mint Angliában. Kezelés közben azonban váratlanul tüsszentett egyet, és a kétcentis fúró beleesett a torkába.Plusz kilenc százalék: váratlanul feltört az MSZPA Századvég-Forsense szerint jelentõsen erõsödött az MSZP az elmúlt egy hónapban. 9 százalékkal emelkedett a támogatottsága a biztos szavazó pártválasztók között. Így most 34 százalékos, a korábbi 25 után. A Fidesz most nyolc százalékot vesztett, így most 57 százalékon áll. A közvélemény-kutató az adócsökkentési programmal magyarázza az MSZP elõretörését. A két kisebb párt közül az MDF 4 százalékot tudhat magáénak, ez 1 százalékos javulás a tavalyi hónaphoz képest, az SZDSZ 1 százalékot veszített, így 2 százalékon áll. A kormányváltás szükségességének megítélésében nem tükrözõd­nek a pártpreferenciában tapasztalt változások. A megkérdezettek relatív többsége, 46 százaléka továbbra is támogatná a kormány leváltását, és gyakorlatilag változatlan a kormányt megtartani szándékozók aránya is, 32 százalék.Tovább nőhet a BKV veszteségeCsaknem 5 milliárd forinttal, 14,3-ról 19,1 milliárd forintra növekvõ veszteséget tartalmazó üzletiterv-módosítási javaslatról tárgyalt szerdán elsõ olvasatban a BKV igazgatósága.Ellenzéki találkozó: ott lesz-e Orbán Viktor?Még nem dõlt el, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke részt vesz-e az SZDSZ által jövõ csütörtökre kezdeményezett ellenzéki találkozón. Fodor: hiú ábrándokat kerget az MSZPMeddõ igyekezet a szocialisták részérõl, hogy egyesével vagy csoportosan liberálisokat nyerjenek meg az adótörvények vagy a költségvetés megszavazásához – állította a Hírszerzõnek adott interjújában Fodor Gábor. A liberális pártelnök szerint a szocialistáknak és a balliberális értelmiségnek egyaránt tudomásul kell vennie, hogy az SZDSZ feladata nem a szocialisták támogatása.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!