hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 02. 06.
Kenőpénzbotrány Terézvárosban18 millió forint kenőpénzt kért a Terézvárosi Vagyonkezelő igazgatója egy ingatlan adásvétele kapcsán – legalábbis ezt állítja annak a cégnek a tulajdonosa, amelyik jelenleg bérli azt a Bajcsy-Zsilinszky úti ingatlant, amelyet meg szeretett volna vásárolni az önkormányzattól. Érthetetlen – nyomtatási hiba a felvételin Megoldhatatlan feladatot kaptak a negyedikesek a nyolcosztályos gimnáziumi felvételin. A felvételizők matematika-feladatsorában volt egy nyomtatási hiba, amit a szakminisztérium későn vett észre, így pedig az egyik feladatot nem lehetett értelmezni. Orbán értékel, és beszáll a kampányba Orbán Viktor, a Fidesz elnöke február 13-án tartja szokásos országértékelő beszédét, majd vidéki kampánykörútra indul.Az ORTT szerint a Petőfi nem közszolgálatiA médiatestület álláspontja szerint a Magyar Rádió csatornája nem teljesíti a közszolgálati kritériumokat, ezért felszólítják a műsorszolgáltatót, hogy szüntesse meg a jogsértést, sugározzon közszolgálati tartalmakat.Négyórás záróvita az egészségbiztosítókrólSólyom László köztársasági elnök által a parlamentnek visszaküldött egészségbiztosítási törvényjavaslatról február 11-én szavaznak a képviselők. Ekkor döntenek a Fidesz által tervezett megerősítő népszavazás kérdésében is.Fidesz–MSZP 67:22A Tárki közvélemény-kutatása szerint a biztos szavazó pártválasztókon belül a Fidesz támogatottsága 67 százalék, míg a szocialista párté 22 százalék. Az MDF és az SZDSZ a bejutás küszöbén áll.43 évesen nyugdíjba vonult Győr főrendőreIndoklás nélkül felmentették Győr rendőrkapitányát. A 43 éves ezredesnek egy kisebb város kapitányi hivatalát ajánlották felettesei, ezt azonban nem fogadta el, így 25 év szolgálat után inkább nyugdíjba vonult.Elhunyt Nagy Erzsébet, Nagy Imre lányaHosszan tartó betegség után, 80 éves korában elhunyt Nagy Erzsébet, Nagy Imre mártír miniszterelnök leánya.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!