hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 02. 27.
Csányi a megzsarolt bankvezérAz APEH egykori elnökének, Simicska Lajosnak informatikai tanácsadója az egyik gyanúsítottja annak az ügynek, amelyben 12,5 milliárd forintot követelt három ember Csányi Sándortól, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójától, Magyarország egyik leggazdagabb emberétől. A zsarolás alapját az APEH iratállományából letöltött, Csányi Sándorra nézve állítólag terhelő dokumentumok adták. (Az APEH vizsgálata más hírek szerint semmi gyanúsat nem talált.) Az informatikai munkatárs 1999 és 2000 között tölthetett le adatokat. Mi lesz a főbíróval?Júniusban lejár Lomnici Zoltán legfelsőbb bírósági elnök mandátuma, és az Index információja szerint Sólyom László mást akar a posztra jelölni, mert a bírói kar elégedetlen a főbíróval. Draskovics keményen kezdDraskovics Tibor, az igazságügyi és rendészeti tárca kijelölt vezetője az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagjaként kezdeményezte, hogy a testület rendelje el a Magyar Gárda ellen indított és a Fővárosi Bíróság előtt folyamatban lévő per soron kívüli intézését.Cáfolták az ezer forintos vizitdíjatHatározottan cáfolták a kormánypártok azt a sajtóértesülést, hogy ezer forintra emelnék a vizitdíj összegét. Az MSZP szerint a Fidesz rendelte meg a cikket, hogy ezzel is kampányoljon a népszavazás mellett.Az értékek jók, de mégis habzik a RábaA törvényesen megengedett határértéken belüliek a Rába folyó újabb habzásáért felelősnek tartott wollsdorfi bőrgyár szennyvízadatai a Greenpeace nemzetközi környezetvédő szervezet február hatodiki mérései szerint.A MÁV sara 1993 óta – Kétezer milliárd forint Összesen kétezer milliárd forint veszteséget termelt a MÁV 1993 óta - derül ki egy jelentésből. Az Állami Számvevőszék vizsgálatot indított, hogy kiderítse, megfelelően gazdálkodott-e a vasúttársaság a kezelésében lévő állami vagyonnal.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!