hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2008. 01. 30.
Március 9-én lesz a népszavazásSólyom László köztársasági elnök március 9-ére, vasárnapra tűzte ki a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló népszavazást.Bakiból fővárosi píár Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes meghívta Budapestre Charlize Theron Oscar-díjas színésznőt, aki a napokban Törökországba helyezte a magyar fővárost.Tagadják bűnösségüket Tagadta bűnösségét a Fővárosi Bíróság szerdai ülésén az a négy rendőr, akit azzal vádolnak, hogy 2006. október 24-én hajnalban, az őszi zavargások idején a Belgrád-rakparton bántalmazott három intézkedés alá vont fiatalt.Kereszttűzben Farkas FlóriánEgységesen elhatárolódott több roma vezető Farkas Flórián parlamenti képviselőnek a kijelentéseitől. A Lungo Drom elnöke a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: a roma értelmiségnek nem a Magyar Gárdával kellene foglalkoznia elsősorban, hanem a kormány cigánypolitikáját kellene látványosan elutasítania. A roma politikus hozzátette: a Magyar Gárda működése nem a kisebbségek és különösképpen nem a cigányok ellen irányul.

Lehet mise után autót vezetni?

Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben
fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a
misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti
ellenőrzéseknél.Terjed az influenza

Az elmúlt héthez képest másfélszer többen fordultak orvoshoz influenzával. A
szakemberek azt javasolják, hogy aki teheti, adassa be magának az influenza
elleni védőoltást.Bukás egy hangfelvétel miatt

Megszűnik Varga Gergelynek, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének a
megbízatása, feladatát a Legfőbb Ügyészségi szóvivője veszi át. Varga bukásához
az vezetett, hogy az Indexen nyilvánosságra került vele kapcsolatban egy
hangfelvétel. Eszerint egy rendőrök ellen folyó büntetőügy tárgyalása kapcsán
Varga azt állította: tudja, kik a valódi elkövetők, de nem ők ülnek a vádlottak
padján.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!