hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 09. 12.
Havasnak mennie kell„Igazán rosszul érint a dolog, mert a TV2 vezérigazgatójának döntése döbbentett rá arra, hogy harminc éve rossz úton járok. Még a nyolcvanas évek közepén Berecz János figyelmeztetett arra, hogy lekerülhetek a képernyőről, illetve kikerülhetek a rádióból, ha nem változtatok a magatartásomon. Ő ezt elmulasztotta, de húsz év múltán Várdy Zoltán személyében megjött az, akinek volt ereje megálljt parancsolni nekem” – nyilatkozta Havas Henrik, miután a TV2 szerdán közölte: letiltja a képernyőről Havas Henriket, a Mokka műsorvezetőjét. „Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez” – fogalmaztak közleményükben. Lapértesülések szerint Havas élő műsorban élcelődött az adó vezérigazgatójával.

Kitüntetett rendőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányság megadta az Origo nevű internetes
portálnak, hogy kik voltak azok a magas rendfokozatú, vezető beosztású
parancsnokok, akik a rendőrségi jelentés szerint szakmai hibákat követtek el a
2006. október 23-ai tömegoszlatáskor; az Origo szerdai írása szerint a hat
érintettből hármat előléptettek, hárman pedig nyugdíjba vonultak.Orbán „rossz válasznak” tartja a Gárdát

A Fidesz elnöke a Budapestre akkreditált nagykövetek előtt a Magyar
Gárdával kapcsolatban kijelentette: a szervezet létrehozása rossz válasz a
problémákra, a válságra. Az elnök a Jobbik által nemrégiben létrehozott
szervezetről még megjegyezte, hogy a krízis megoldásának demokratikusnak és
erőszakmentesnek kell lennie.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!