hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 09. 05.
Budapest nem lett jobb hely?Budapesten öt éve nem javul az életminőség a fővárosiak szerint, akik elsősorban az egészségügyi ellátás és a közlekedés megítélésén keresztül értékelik a városvezetés munkáját is – derül ki a Szonda Ipsos felméréséből. A megkérdezettek szerint a budapesti életminőség „összképét” jelentősen rontja „az elvárható szintet sem elérő” közlekedési infrastruktúra. A fővárosiak a legkritikusabbnak a parkolási helyzetet és a köztisztaságot tartják.

Vizsgálat indul egy kórház ellen

Az Egészségbiztosítási Felügyelet is vizsgálatot indított egy abortuszon
átesett fővárosi nő ügyében, aki azt állítja: az orvos nem vette észre
ikerterhességét, és csak az egyik magzatot távolította el.

Megverték a polgármestert

Rátámadtak a polgármesterre a Somogy megyei Bedegkéren. Egy fiatal
vállalkozó előbb a hivatal ajtaját csapkodta, majd az utcán az éppen akkor
odaérkező, és autójából kiszálló polgármesterre támadt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!