hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 01. 24.
Gyógyszerkampány Huszonötmillió forintos kampányt indít az Egészségügyi Minisztérium, hogy megváltozzanak a gyógyszerfogyasztási szokások. Magyarország az európai országok között a harmadik az egy főre jutó gyógyszerfogyasztásban. A tárca plakátokat juttat el a rendelőkbe, honlapot működtet, ahol gyógyszerár-kalkulátor is üzemel, ami megmutatja, hogy milyen olcsóbb készítménnyel váltható ki az adott gyógyszer.

Lovári miatyánk

Háromnapos izraeli látogatást tett Hiller István oktatási és kulturális
miniszter, melynek során Jeruzsálemben a miatyánk lovári nyelvű emléktábláját is
felavatta. A miniszter a két ország közötti, különösen a felsőoktatást érintő
együttműködésről tárgyalt állami, illetve kormányzati képviselőkkel, valamint
megállapodást írt alá Juli Tamir oktatási, kulturális és sportminiszter
asszonnyal.

Drága ülés

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!