hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 01. 24.
Gyógyszerkampány Huszonötmillió forintos kampányt indít az Egészségügyi Minisztérium, hogy megváltozzanak a gyógyszerfogyasztási szokások. Magyarország az európai országok között a harmadik az egy főre jutó gyógyszerfogyasztásban. A tárca plakátokat juttat el a rendelőkbe, honlapot működtet, ahol gyógyszerár-kalkulátor is üzemel, ami megmutatja, hogy milyen olcsóbb készítménnyel váltható ki az adott gyógyszer.

Lovári miatyánk

Háromnapos izraeli látogatást tett Hiller István oktatási és kulturális
miniszter, melynek során Jeruzsálemben a miatyánk lovári nyelvű emléktábláját is
felavatta. A miniszter a két ország közötti, különösen a felsőoktatást érintő
együttműködésről tárgyalt állami, illetve kormányzati képviselőkkel, valamint
megállapodást írt alá Juli Tamir oktatási, kulturális és sportminiszter
asszonnyal.

Drága ülés

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!