hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ferihegy húsz percre bezárt

2006. 08. 09.
Ferihegyen mintegy húsz percig reptérzár volt kedden este a rossz időjárási körülmények miatt – erősítette meg Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője. A 18.25–18.45 óráig tartó reptérzár tíz-tizenkét induló és érkező járatot érintett. Az induló gépek nem indultak el, az érkezők egy része pedig Debrecenben, Sármelléken és Bécsben szállt le, más részük a levegőben várta meg, míg jobbra fordul az idő. Szollár Domokos közlése szerint a repülőtér már a normális rend szerint működik.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!