hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vakon bízunk az unióban

2006. 07. 25.
Az Európai Unión belül a magyarok bíznak a leginkább az Európai Parlamentben (71 százalék), az Európai Bizottság és az Európai Tanács bizalmi indexe pedig nálunk a második legmagasabb a huszonöt tagállam közül – derült ki az Eurobarometer uniós közvélemény-kutató intézet legfrissebb, 2006 tavaszi fölméréséből. Általában az EU-ban a magyar megkérdezettek 70 százalékának van bizodalma. Mindeközben hazánkban az embereknek mindössze 55 százaléka elégedett az életével, szemben az uniós átlag 80 százalékkal.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!