hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vakon bízunk az unióban

2006. 07. 25.
Az Európai Unión belül a magyarok bíznak a leginkább az Európai Parlamentben (71 százalék), az Európai Bizottság és az Európai Tanács bizalmi indexe pedig nálunk a második legmagasabb a huszonöt tagállam közül – derült ki az Eurobarometer uniós közvélemény-kutató intézet legfrissebb, 2006 tavaszi fölméréséből. Általában az EU-ban a magyar megkérdezettek 70 százalékának van bizodalma. Mindeközben hazánkban az embereknek mindössze 55 százaléka elégedett az életével, szemben az uniós átlag 80 százalékkal.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!